Avantaje-presostat-electronic-Brio-Top

Avantaje presostat electronic Brio Top!

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vorbim despre alimentarea cu apa si despre sistemele aferente acestui proces, gandul ne conduce in mod automat catre instrumentele de masura si control a presiunii. Presiunea este practic cea care impinge apa atunci cand prin actionarea robinetilor utilizatorul incarca sa utilizeze apa.

Daca pana acum majoritatea pieselor erau de tip mecanic, iata ca astazi majoritatea componentelor sunt electronice, usor de citit si intuitive, care ne ajuta sa monitorizam mult mai bine instalatiile si sistemele noastre de alimentare.

Modelul de presostat electronic Brio Top este un presostat care automatizeaza pornirile si opririle unei pompe, in ipoteza scaderii presiunii, cauzate de deschiderea robinetilor in vederea consumului. Conexiunea hidraulica este de 1″, intervalul de presiune este de 0,5-8 bari, tensiunea de alimentare este de 220 V, iar curentul maxim este de 16 A.

Temperatura maxima a lichidului trebuie sa fie de pana 55 de grade Celsius, iar presostatul este dotat cu o functie de resetare auttomata de 4 ori in decursul a 60 de minute.

Un avantaj al acestui presostat electronic Brio Top consta in faptul ca poate fi monitorizat si actionat de la distanta si poate fi utilizat chiar si in cadrul grupurilor de pompare cu doua electropompe, montand cate un presostat pentru fiecare electropompa.

Intretinerea unui presostat electronic Brio Top este facila, produsul neavand nevoie de modalitati speciale de monitorizare. Presostatul este dotat cu un afiaj electronic usor de citit, pe care datele cu privire la functionarea sistemului de alimentare se pot observa cu usurinta.

Presiunea de lucru, presiunea setata de catre utilizator, erorile sau defectiunile sistemului, acestea sunt cateva dintre informatiile care pot fi observate pe afisaj, ajutand in acest fel utilizatorul sa afle in timp util daca sistemul d alimentare functioneaza sau nu in parametri corespunzatori.

Acest presostat electronic Brio Top ofera protectie pentru pompa pentru cazurile in care aceasta nu functioneaza, produsul actionand pornirea pompei pentru a se evita in acets fel griparea motorului. De asemenea protectia anti-inghet este si aceasta prezenta, presostatul avand rolul de a porni pompa atunci cand temperatura scade sub 4 grade Celsius.

Functionarea fara apa a pompei, principala problema care sta la baza deteriorarii acestor produse, este eliminata prin folosirea unui presostat electronic Brio Top, deoarece acesta poate sesiza absenta fluidului si poate determina in consecinta oprirea pompei, astfel incat componentele acesteia sa nu fie suprasolicitate. De asemenea, optiunea de resetare poate fi utila in acest caz, pompa fiind in acest fel protejata, asigurandu-i astfel o durata mai lunga de viata.

Un astfel de presostat inlocuieste cu succes complexul de piese traditionale pe care le cunosteam pana acum in ceea ce priveste alimentarea cu apa. Vasul de expansiune si manometrul sunt inlocuite de functiile deosebite ale acestui presostat electronic Brio Top , astfel incat sa avem cat mai putine griji si cat mai putine componente de verificat.

Acest produs este disponibil in oferta www.shop-einstal.ro, la preturi accesibile oricui, astfel incat oricine sa se poata bucura de avantajele tehnologiilor moderne, in ceea ce priveste sistemele de alimentare cu apa, dar si distributia acestora in interiorul locuintelor noastre.

0 Shares
You May Also Like