Argumente-pro-si-contra-in-alegerea-gentilor-de-voiaj

Argumente pro si contra in alegerea gentilor de voiaj

0 Shares
0
0
0

Este timpul sa scoatem bagajele din dulap si sa le pregatim pentru noua noastra excursie. Impreuna vom explora argumentele pro si contra ale geamantanelor cu role, trolerelor, geanta voiaj, gentilor laptop, etc.

Prima intrebare la care trebuie sa va ganditi este: ce fel de calator esti?Calatoresti frecvent sau rar dar impreuna cu familia?

Seturile de bagaje sunt foarte bune pentru persoanele care calatoresc frecvent. Ele va ofera mai multe optiuni atunci cand impachetati pentru o excursie. Cumpararea unui set de trolere este deobicei o investitie mult mai ieftina decat daca cumparati fiecare piesa separat.

Bagajele pe roti sunt alegeri foarte populare pentru calatori. Durabilitatea rotilor este unul dintre cei mai importanti factori pe care trebuie sa-I luati in considerare atunci cand cumparati astfel de bagaje.

Bagajul spinner este o valiza in pozitie verticala cu 4 roti la baza pentru a va facilitata deplasarea cu usurinta in orice directie. Aceste tipuri de bagaje tind sa cantareasca putin mai mult decat trolerele traditionale insa sunt foarte practice.

Trolerele spinner sunt confectionate din diferite material si anume: poliester, nailon ballistic, piele, policarbonat, polipropilena, aluminiu, etc. Alegerea materialului depinde foarte mult de tipul de excursie si de lucrurile pe care vreti sa le luati cu voi.

Fiecare material in parte are caracteristicile sale, de exemplu, pielea este mult mai rezistenta dar putin mai grea in timp ce nailonul este mai usor iar unele materiale sunt mai usor de intretinut si curatat decat aletele. Materialul pe care il alegeti este o chestiune de preferinta.

Daca preferati o geanta voiaj sau un troler spinner mai usor si mai moale , nailonul ballistic si poliesterul tind sa fie cele mai populare alegeri. Nailonul ballistic este foarte rezistent si usor de curatat, in timp ce poliesterul este mai putin costisitor. Policarbonatul este acelasi material care este utilizat si in realizarea sticlei antiglont.

Este atat de durabil si flexibil, astfel incat atunci cand este sub stres sau sub presiune, acesta se indoaie pentru absorbi impactul si apoi se flexeaza din nou la forma sa initiala.

Marca Samsonite este recunoscuta la nivel mondial pentru bagajele de calitate si bagajele elegante. Cei de la Samsonite ofera o gama larga de trolere de unde puteti alege. Geanta voiaj de la Eagle Creek este inovatoare si este conceputa pentru a face viata mai usoara in timpul calatoriei. Durabilitatea, usurinta cu care sunt transportate , siguranta pe care o ofera si confortabilitatea sunt cateva aspecte care alcatuiesc o geanta voiaj de la Eagle Creek.

Majoritatea copiilor prefer sa aiba propria valiza atunci cand calatoresc. Acest lucru ii face sa se simta mari si implicati in pregatirea calatoriei. O sa gasiti o varietate de bagaje pentru copii cu un design colorat, un design care cu siguranta va fi pe placul copilului. Inainte de a calatori cu avionul verificati la compania respectiva care este limita de greutate si dimensiunile maxime acceptate, nu vreti sa aveti surprize cand ajungeti in aeroport.

0 Shares
You May Also Like