Alegerea-unui-skateboard-bun-pentru-tine

Alegerea unui skateboard bun pentru tine

0 Shares
0
0
0

Cumpararea unui skateboard bun pentru tine, poate fi o alegere grea. Daca vizitati Sportaddict.ro sigur nu este cea mai grea decizie pe care va trebui sa o faceti vreodata cu siguranta se va simti atunci cand vreti sa achizitionati un skateboard bun.

Trebuie sa fiti atenti la dimensiunile skateboard-ului, in primul rand. Apoi, o data ce ati ales dimensiunea skateboardului, trebuie sa fiti atenti si la roti si nu in ultimul rand la materialul din care este construit.

Puteti lua piesele separat si sa va construiti singuri propriul skateboard, insa acest mod poate fi un pic mai dificil daca sunteti incepator. Cumpararea un skateboard complet este, de obicei, cel mai simplu mod de a detine un skateboard.

Cumpararea unor roti pentru skateboard poate fi o experienta destul de frustranta atat pentru incepatori cat si pentru avansati, deoarece rotile sunt adesea comercializate intr-un mod inselator de simplu. Cataloagele omit adesea imformatii importante despre anumite produse iar consumatorii se asteapta sa faca achizitii bazate exclusiv pe grafice sau pe increderea pusa in brand.

Contrar convingerilor populare, rotile profesionale ale unui skateboard sunt realizate din poliuretan sau uretan. Uretanul este un compus obtinut din izocianat si amoniac si este folosit mai ales in pesticide, medicamente si alte substante chimice. Poliuretanul, pe de alta parte, se face din poliizocianat si poliol. Poliuretanul poate fi gasit aproape peste tot, spume, adeziv, masticuri, etc. O forma grea de plastic din poliuretan utilizata in rotile skateboard-ului este numit poliuretan elastomer.

Poliuretanul este pur, clar si transparent, dar este adesea este amestecat cu diferite materiale plastice.

Exista mai multi factori care contribuie la pierderea performantei unui skateboard. Uzura si scaderea in dimensiunie sunt probabil cei mai mare contribuabili la reducerea vitezei si a performanteti. In timp, poliuretanul reactioneaza cu lumina si devine intunecat si galbui, dar astfel de decolorare nu pare sa afecteze functionarea rotilor. Avand in vedrer puritatea acestui material, cum te dai, unde te dai si cat de des te dai, rotile skateboard-ului ar putea dura de la cateva minute la mai mult de zece ani.

Este foarte important unde vreti sa folositi skateboard-ul si cum. Odata ce ati stabilit unde veti folosi skateboard-ul puteti lua in considerare urmatoarele proprieteati: duritatea, marime, nucleu, culoare.

Rotile tari sunt foarte bune pentru suprafete netede, cum ar fi: mini-rampe, lemn, linoleum, etc si va permit sa efectuati trucuri de alunecare cum ar fi: blunts si lipslides. Dezavantajul acestor roti se simte atunci cand sunteti pe terenuri mai tari iar acestea nu absorb impactul si vibratiile. Cu siguranta nu sunt potrivite pentru strada.

Rotile cu duritate medie sunt bune pentru o gama larga de terenuri, de la asfalt pana la lemn, acestea absorb un anumit impact si vibratii. Insa rotile de duritate medie nu sunt bune pentru viteza si cu siguranta te vor incetini.

Rotile moi sunt ideale pentru terenuri dure, cum ar fi asfaltul si trotuarele cimentate, acestea absorb impactul si vibratile si nu fac prea mult zgomot. Problema pe care o intampinam la ele este ca nu aluneca deloc si nu sunt potrivite pentru efectuarea trucuilor.

 

0 Shares
You May Also Like