Alege-inelul-de-logodna-ideal

Alege inelul de logodna ideal

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai importante si totodata emotionante momente din viata unui cuplu, este acela in care se hotarasc sa faca pasul spre casatorie, si sa isi uneasca destinele.

Pana la a face insa acest pas, viitoarea nevasta va trebui sa primeasca de la viitorul mire si inelul de logodna, care sa simbolizeze faptul ca urmeaza o frumoasa casatorie.

Ei bine, se pare ca alegerea unui inel de logodna poate sa fie destul de grea si de complicata. In primul rand va trebui sa alegi un inel care sa ii vina perfect pe deget viitoarei neveste. Trebuie sa stii insa cum sa faci sa ii poti afla marimea potrivita, iar ea sa nu stie acest lucru.

De exemplu ii poti lua un inel din cutia de bijuterii, iar cu acesta sa te prezinti la bijutier, unde sa comanzi un inel care sa fie fix de aceiasi marime. O astfel de idee este ideala, pentru ca astfel nu stie nimeni ca intentionezi sa iti ceri partenera in casatorie.

Poti deasemenea sa ceri ajutorul prietenelor iubitei tale care sa te ajute sa stii cam ce inel de logodna ar prefera partenera ta, pentru a reusi sa o surprinzi intr-un mod foarte placut. Tot de ajutorul lor poti sa beneficiezi si pentru a afla care sunt cele mai interesante bijuterii din oras, astfel ca vei afla de unde sa alegi inelul potrivit.

Poti sa ceri sfatul prietenilor care au facut acest pas, pentru a te documenta cu privire la locul de unde au cumparat inelul, poti sa te interesezi si despre preturile acestor inele.

Ei bine, referitor la inelele de logodna aur, poti sa alegi modelul Solitaire, care este un model clasic, cu un singur diamant, iar de obicei acest inel are taietura Briliant. In cazul in care viitoarea ta sotie este eleganta si sofisticata, atunci acest inel va fi ideal, si il poti alege fie din aur alb, fie din aur galben si care sa fie incrustat cu doar un diamant.

Poti deasemenea sa optezi pentru un inel care sa fie incrustat cu trei diamante, iar acestea sa simbolizeze trecutul, prezentul si viitorul. Se spune despre aceste inele ca au fost realizate anume pentru indragostitii care vor sa mentina caracterul fin al unui inel de logodna clasic.

Nici ideea de a alege un inel care sa aiba forma unei centuri de diamante nu ar fi una rea, pentru ca un astfel de inel impodobit cu diamante pe suprafata sa, poate sa fie purtat fara nici o problema langa verigheta.

Vei putea opta si pentru un inel de logodna in stil regal, un inel precum cel al reginei Elisabeta, cea care detine o impresionanta colectie de astfel de inele.

Exista si posibilitatea sa gasesti inele cu tot felul de pietricele si safire care sa iti placa atat tie, si care sa consideri ca ii vor placea viitoarei tale neveste, iar din acest motiv poti sa optezi si pentru un astfel de inel.

Ei bine, modele de inele de logodna cu siguranta vei gasi o multime, insa tot ceea ce conteaza este sa alegi modelul care sa ii placa foarte mult viitoarei tale sotii.

0 Shares
You May Also Like