Agentii de turism si excursiile de familiarizare

0 Shares
0
0
0

Excursiile de familiarizare sunt deja din ce in ce mai raspandite in agentiile de turism din intreaga lume si pot fi un instrument excelent de invatare pentru agentii de voiaj si planificatorii de intalniri. Deoarece companiile aeriene strang cureaua si reduc costurile, ele nu ofera agentiilor de turism oferte de ultima ora, dar exista excursii de formare inca disponibile pentru agenti.

Operatorii de turism, hotelurile, liniile de croaziera sponsorizeaza excursii de invatare pentru agentii de turism pentru a se familiariza cu produsele lor, in speranta de a obtine un randament al investitiilor si o multime de contracte noi.

Agentii de turism afla mai multe despre produsul de calatorie si apoi, la randul lor recomanda calatorii pentru clientii lor. Unii merg in speranta de a avea o vacanta ieftina sau gratuita, dar excursiile de familiariare implica adesea o multime de munca, ceea ce poate fi util pentru construirea unei afaceri dintr-o calatorie. Poti calatori confortabil cu Euro Fratello.

Operatorii de turism

Cel mai bun mod de a sti ce operator de turism sa recomanzi clientilor este de a le incerca chiar tu. Operatorii de turism mari din Romania ofera excursii de familiarizare agentilor. Uneori, ele sunt oferite mai mult pentru agentii mai mari care au tendinta de a aduce maimulti clienti si contracte, iar unele sunt doar cu titlul de invitatie.

Cu toate acestea, ele, de obicei, pot fi achizitionate de catre orice agent cu acreditare de agent de turism. Ar fi o investitie buna pentru un agent care vrea sa se implice pe deplin in industria de turism.

Pentru agentii de inceput, excursiile de familiarizare sunt una dintre cele mai bune moduri de a deveni mai competenti in domeniu. Nu numai ca aceste vacante permit formarea destinatiei si furnizorilor, dar, de asemenea, largesc punctul de vedere al intrarilor si iesirilor de calatorie, in general.

Cu cat mai mult un agent calatoreste, cu atat mai multe cunostinte va acumula in industria de turism. La inceput, aceasta este o oportunitate perfecta pentru un agent pentru a incepe procesul de invatare despre orice interes sau specific pe care doreste sa-l implice in vanzare, astfel incat invatarea poate fi orientata spre o anumita clientela sau catre un grup de nisa.

Exista site-uri web care ofera chiar si o lista cu excursii de familiarizare si reduceri in industria turismului. Pentru cele mai multe dintre site-uri, un agent nu are nevoie decat de un nume de utilizator si o parola. Unii pot avea anumite taxe pentru serviciile lor, dar cu siguranta ca merita incercate.

0 Shares
You May Also Like