5-motive-sa-faci-un-curs-de-machiaj

5 motive sa faci un curs de machiaj

0 Shares
0
0
0

O pregatire minima pentru machiaj ar trebui sa faca fetele la scoala, inca din gimnaziu, alaturi de ateliere de lucru manual, calculatoare, bune maniere etc.

In unele scoli cu invatamant profesional se poate opta pentru studierea unui modul de Machiaj, existand chiar si un manual de Estetica si igiena corpului omenesc, dar majoritatea domnisoarelor invata pe cont propriu cum sa se machieze.

Sunt si fete care nu dau interes infatisarii, insa cele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul prin machiaj cauta informatii pe Internet sau in presa, discuta cu prietenele, cu surorile sau cu mama, iau de la fiecare cate o informatie si invata, pas cu pas, sa se machieze.

Dar pot invata corect sau incorect, depinde ce le atrage atentia la un machiaj si risca sa adopte un stil nepotrivit infatisarii.

Cursurile de machiaj nu sunt la indemana tuturor, dar daca doresti sa investesti in propriul look, ai avea cateva avantaje urmand un curs cu un profesionist in makeup:

  1. platesti un curs al unui specialist in machiaj sau makeup artist, iar acesta te va indruma ce produse cosmetice sa cumperi si vei economisi avand produsele potrivite, si nu unele la care vei renunta pentru ca nu iti mai plac sau descoperi ca nu sunt de calitate;
  1. vei invata cum sa iti ingrijesti tenul si sa te machiezi corect protejandu-ti fata si evitand probleme dermatologice provocate de produse nepotrivite;
  1. vei afla ca un machiaj in stil natural este potrivit pentru zi, dar este la moda si pentru petreceri sau evenimente de seara. Iar un makeup natural presupune si putine produse, cu care iti poti acunde imperfectiunile si sa pui in evidenta partile frumoase ale fetei.
  1. facand un curs de machiaj autorizat, vei obtine o diploma si vei putea castiga dintr-o ocupatie pentru care ai pasiune;
  1. vei afla cum poate obtine reduceri un makeup artist la produsele cosmetice sau de machiaj si unde sunt cele mai bune oferte, pe internet sau in magazine.

Concluzia este ca ai putea iesi in castig facand un curs de machiaj chiar daca platesti o taxa. Doar considerand avantajele descrise anterior, ar putea rezulta ca beneficiile sunt de partea ta: te-a invatat cum sa te machiezi corect, dar si cum sa economisesti cumparand produse de calitate, la preturi bune sau cum sa castigi avand o meserie frumoasa si creativa.

0 Shares
You May Also Like