5 caracteristici ale Bujorilor, unele dintre cele mai apreciate flori

5 caracteristici ale Bujorilor, unele dintre cele mai apreciate flori

0 Shares
0
0
0

Bujorii sunt unele dintre cele mai frumoase flori si sunt apreciati pentru culori, mirosul proaspat si aromat si aspectul lor. Ei umplu gradina prin frunzele lor abundente, prin tijele tari si groase, precum si prin florile care ies in evidenta oricand. Sunt flori bogate, cu multe petale, care aduc bucurie oricarui privitor.

Alege sa cumperi flori de la Verdena.ro si sa amenjezi gradina asa cum doresti. Planteaza mai multe fire de bujor de culori diferite, pentru a avea o gradina vie, ornamentala, eleganta si romantica. Iata 5 caracteristici ale bujorilor, florile frumoase pe care le admira orice privitor:

  1. Bujorii au nevoie de un sol reavan, plin de substante nutritive

Este foarte important modul in care plantezi orice tip de floare. Ea are nevoie de conditii speciale de sol sau amplasare. Este bine sa alegi sa plantezi Bujorii pe strat de sol reavan, plin de substante nutritive. El are nevoie de un asemenea sol pentru a putea creste intr-un mod corect.

Daca o sa ii oferi ceea ce are nevoie, o sa te poti bucura de culorile si bogatia Bujorilor de fiecare data cand pasesti in gradina.

  1. Parfumul Bujorilor este unul foarte placut

Bujorii sunt intens parfumati. Ei au un miros specific si adeseori sunt folositi in parfumerie pentru proprietatile lor. Este placut sa ai in gradina un asemenea miros, care se intensifica adeseori dimineata devreme. Poti sa ii admiri la micul dejun sau sa savurezi un ceai seara, inainte de culcare in gradina ta.

  1. Lunile in care infloresc Bujorii sunt mai si iunie

Fiecare planta are momentul in care infloreste si in care o poti admira cel mai mult. Astfel, in cazul Bujorilor, te poti bucura de aspectul lor complet in lunile mai si iunie, cand iti vor umple gradina de flori colorate si aromate. Este bine sa plantezi Bujorii la loc cu soare pentru ca ei sa se simta bine si sa infloreasca la momentul potrivit.

  1. Bujorul Adolphe Rousseau infloereste mai tarziu decat alti Bujori

Acest tip de bujor numit Bujor Adolphe Rousseau este rosu intens si foarte frumos. El infloreste ceva mai tarziu decat alte soiuri si de aceea iese si mai mult in evidenta in gradina ta. O sa fie admirat dupa ce alte flori nu mai sunt in momentul lor de dezvoltare maxima.

Este bine sa il plantezi solitar si sa il pui in valoare prin alte plante verzi, care sa fie la distanta corespunzatoare. Tijele sale sunt puternice si se impune in gradina prin aspectul sau. Bujorul nu o sa fie indoit de catre vantul moderat.

  1. Bujorii sunt flori romantice, care aduc aminte de rafinament si eleganta

Daca vrei sa ai o gradina eleganta si plina de flori frumoase, trebuie sa ingrijesti fiecare planta in modul in care ea are nevoie.

Bujorii sunt recomandati pentru o gradina romantica, plina de culoare si delicatete. La Verdena.ro poti achizitiona cele mai frumoase flori pentru amenajarea terasei, curtii sau zonelor din preajma casei tale.

0 Shares
You May Also Like