pensiunea-vidra-de-sus

Pensiunea Vidra de Sus

0 Shares
0
0
0

Situata strategic pe drumul judetean ce leaga orasul Câmpeni de comuna Avram Iancu, Pensiunea Vidra de Sus ofera acces spre principalele obiective turistice care merita vizitate, chiar daca acest lucru presupune cazarea pentru înca o zi la pensiune in Apuseni sau cazare in Apuseni in apropiera de Muntele Gaina si Albac pe Valea Ariesului,Albac .

In satul Vidra de Jos puteti admira vestitul Deal cu Melci, formatiune geologica veche, care pastreaza la vedere urme fosilizate de cochilii de melci. Mergând mai departe spre comuna Avram Iancu puteti vizita Cascada Miresei si mai departe Muntele Gaina.

Tot de pe acest drum puteti ajunge la Muntele Gaina, renumitul munte unde se organizeaza în fiecare an, în duminica cea mai apropiata de Sarbatoarea Sfantului Ilie, târgul de fete, prilej de drumetii, momente pline de voie buna si descarcare, alaturi de cei dragi. În comuna Avram Iancu, pasiti pe urmele vestitului tribun care-i poarta numele. Puteti vizita Casa Memoriala Avram Iancu, casa care adaposteste o serie de lucruri care au apartinut revolutionarului român: arme, drapele, certificate scolare, testamentul, documente referitoare la pregatirea si desfasurarea Revolutiei de la 1848-1849 din Transilvania. De asemenea casa adaposteste un muzeu etnologic al locului.

Pentru amatorii de schi, pârtia Vârtop, aflata în statiunea Arieseni va sta la dispozitie. Tot pe acest traseu puteti vizita si Ghetarul Scarisoara.

Pensiunea Vidra de Sus, construita pentru cazare Apuseni, in Muntii Apuseni, pensiuni Apuseni, in apropiere de zona turistica pentru cazare si pensiuni Albac, reprezinta o imbinare armonioasa intre traditie si contemporaneitate, elemntele moderne fiind amplasate si decorate cu obiecte traditional romanesti. Astfel, paturile sunt acoperite cu “lepedeie”, mobilierul camerelor este din lemn, iar pe mobilier se pot admira obiecte vechi, care aduc in prezent arta si cultura autentic romaneasca.
Pensiunea Vidra de Sus, situata in apropiere de Muntele Gaina unde se organizeaza anual “Targul de fete de la Gaina”, dispune de un numar de 5 camere, cu pat dublu si baie proprie. Pensiunea a amenajat baia unei camere, ca o combinatie inedita intre rustic si modern: confortul unei bai moderne, in care se incadreaza un ciubar, in locul cazii.
Restaurantul pensiunii dispune de 50 de locuri si atrage tot mai multi clienti deoarece prezinta un punct de atractie prin originalitatea si serviciile oferite. Localul ofera o mica oaza de liniste intr-o atmosfera rustica. Bucataria traditionala, cu preparate culinare deosebit de gustoase intregeste atmosfera deosebita pe care Pensiunea Vidra de Sus doreste sa v-o ofere cu bratele deschise.
Pe langa toate aceste facilitati, pensiunea mai aduce o noutate si da inca un motiv vizitatorilor sa ramana cat mai mult: propria pescarie, de unde dumneavoastra puteti pescui patravi, chiar cu mana libera… Un spectacol deosebit la care puteti fi martori…un sejur special de care puteti beneficia fiind oaspetii Pensiunii Vidra de Sus…

”Va asiguram ca veti dori sa va intoarceti la noi in cel mai scurt timp…incanta pe cei mai pretentiosi clienti…loc pitoresc, imbinatie intre rustic si modern, preparate culinare de exceptie…toate pentru dumneavoastra”

 

 

 

0 Shares
You May Also Like