pensiunea-arena-cazare-cluj

Pensiunea Arena – 4 stele Cluj

0 Shares
0
0
0

Pensiunea ARENA este situata în Cluj-Napoca, într-o zona centrala, dar, în acelasi timp, ferita de traficul intens al orasului, si în proximitatea Parcului Central. Aceste lucruri o fac locul ideal atât pentru servicii de cazare cât si pentru cele de restaurant.

Fara a avea pretentia de produs exclusivist, pensiunea ARENA ofera un lux accesibil, un mediu functional într-un decor impecabil, clasic si modern totodata. Un lux înteles în alt fel decât pâna acum, mai accesibil, mai firesc. Clientul nostru nu plateste în plus pentru conditiile impecabile, deoarece acestea reprezinta un cadru de la sine înteles.

ARENA reprezinta o reinterpretare moderna a clasicului si a elementelor antice grecesti, care îsi regasesc expresivitatea într-o forma adesea futurista. Totusi, efectul nu este deloc cel de muzeu, ci, mai degraba, de spatiu ultramodern, în care un ochi atent identifica urme ale trecutului, acest edificiu fiind atestat in anul 1900 si renovat în 2010.

Un spatiu creat cu inteligenta, prin valorificarea oricarui element de decor. Pe scurt, un refugiu, un loc intim în care clientul poate evada, paradoxal, chiar în mijlocul orasului, un loc care se poate reinterpreta în functie de nevoie: relaxare sau, din contra, atmosfera de office.

Unitatea dispune de 14 camere dintre care :camera single:160 lei/noapte, camera dubla:180 lei/noapte si apartament: 290 lei/noapte .
Micul dejun este inclus in pret.

Camerele sunt dotate cu : televizor lcd, aer conditionat, baie cu cabina de dus, telefon

Facilitati:

* Toţi copii(i) sub 4 ani sunt cazaţi gratuit

* Transport gratuit “la” si “de la “ aeroport/gara/autogara pentru grupuri de minim 8 persoane

* Internet in camere

* Mini office (servicii de secretariat, fax, copiator, scanner, calculator)

* Camere nefumători

* Serviciu de călcat îmbrăcăminte

* Spălătorie, Curăţătorie chimică

* Seif

* Rent a car

* Depozitare bagaje
* Ziare

Cu un design care pastreaza aceeasi linie cu cea a pensiunii ARENA , axata pe elemente grecesti antice, dar reinterpretate aici intr-o maniera ultramoderna, aproape futurista, Restaurantul ARENA este locul in care poti gusta aroma luxului la preturile cele mai decente.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri si, prin meniul bazat pe specialitati din bucataria internationala, este destinat sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Imbinand eleganta cu functionalul, restaurantul ARENA este locatia ideala pentru evenimente corporate, mese si intalniri de afaceri, chefuri de firma sau, pur si simplu, pentru a servi o masa in orice moment al zilei. Personalul de o inalta tinuta si de un profesionalism desavarsit va face orice experienta la ARENA una cu adevarat memorabila.

Datorita politicilor sale de fidelizare, clientii ARENA pot beneficia de discount-uri atractive si de multe alte surprize placute.

Desi restaurantul ARENA apartine pensiunii cu acelasi nume, fiind situat in incinta acesteia, prin viziune si prin politicile integrate de restaurant, acest loc isi propune sa devina un brand de sine statator, nu doar un produs anexa al pensiunii, cum se intampla cu majoritatea restaurantelor de pensiune. Astfel, restaurantul isi deschide usile atat pentru clientii pensiunii, cat si pentru publicul larg, pentru care va organiza numeroase evenimente.

Situata in incinta pensiunii ARENA , cafeneaua ARENA reprezinta un spatiu intim de relaxare, cu o capacitate de aproximativ 15 locuri, unde oaspetii pot socializa si consuma specialitati de cafea si ceai pe baza de plante naturale, alaturi de produse proaspete de patiserie, plus diverse cocteiluri pe baza de sucuri naturalesi alte bauturi alcoolice sau nonalcoolice.

Va asteptam cu drag la Pensiunea Arena, clasificata la 4 stele.

Pentru informatii suplimentare si rezervari intrati pe siteul nostru www.pensiuneaarena.ro .

0 Shares
You May Also Like