hotel-univers-t

Hotel Univers T -3 stele Cluj- Napoca

0 Shares
0
0
0

Complexul Univers T a luat naştere in 1985 sub denumirea de Casa Tineretului, iar in 1992 a fost preluat de Consiliul Judetean Cluj in calitate de actionar unic, promovandu-l sub un nou brand, Univers T.

Ne gasiti intr-o zona privilegiata, in vecinatatea Centrului Comercial Iulius Mall, a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, a Universitatii „Dimitrie Cantemir” si a lacurilor din Cartierul Gheorgheni.

Locatia este ideala atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru cei veniti sa exploreze atractiile orasului si imprejurimile acestuia, fiind situat la doar cateva minute atat de centrul orasului cat si de aeroport.

Hotelul Univers T, reintră în anul 2011 în circuitul turistic oferind vizitatorilor 50 de camere single şi double şi 6 apartamente modern mobilate, dotate la cele mai înalte standarde hoteliere (internet gratuit, televizor LCD, telefon direct internațional, minibar, aer condiționat, zonă pentru birou, băi cu duș și uscător de păr) și cu un nivel ridicat de servicii personalizate.

Complexul hotelier Univers T dispune de suportul logistic şi facilităţi de organizare şi coordonare oferind servicii complete în desfăşurarea următoarelor: evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering,. Pentru aceasta, vă punem la dispoziţie salonul Restaurant cu o capacitate de 220 locuri cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, Terasa de vară cu o capacitate de 75 de locuri, un Centru de conferinţe compus din 4 săli cu o capacitate cuprinsă între 25 – 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generație.

Începând din toamnă, vă puteţi destinde în cadrul SPA-ului, bucurându-vă de un masaj de relaxare, de o saună cu arome sau de mişcare în sala de fitness. De asemenea, din 2012, Amfiteatrul nostru de 250 locuri vă va sta la dispoziţie pentru evenimente culturale, conferințe sau proiecţii.

Pătrunde într-o atmosferă liniştită şi armonioasă şi alege una din camerele sau apartamentele de lux ale Hotelului Univers T.

Fiecare cameră în parte este decorată în stil modern, dispune de tehnologie la nivel înalt, reprezentată prin aer condiţionat, televizoare LCD şi minibar, băi dotate cu duş sau cadă, uscătoare de păr, toate gândite pentru a vă asigura tot confortul.

Cei care vor să îşi finalizeze proiectele de afaceri în cameră, au la dispoziţie un birou, telefon internaţional direct şi internet de mare viteză. O parte din camere au balcon, iar unele vă oferă o vedere privilegiată înspre Lacul Gheorgheni. Pentru siguranţa dumneavoastră camerele au acces electronic key-card, precum şi sistem de detector de fum.

Apartamentele sunt amenajate cu bun gust, au dormitor separat şi un salon spaţios, facilitate pentru cafea şi ceai, halate şi papuci de baie.

putem oferi urmatoarele tipuri de camere:

· SINGLE – camera cu pat matrimonial (140X200 cm), destinata ocuparii in regim single, de catre o persoana

· DUBLA – camera cu pat matrimonial (140X200 cm) sau 2 paturi separate (90x200cm), destinata ocupatrii in regim dublu, de catre 2 persoane

· SUITA – ansamblu format din salon si dormitor cu pat matrimonial (160X200 cm), separate prin usa glisanta, putand fi ocupata de catre una sau 2 persoane

· APARTAMENT – ansamblu format din dormitor cu pat matrimonial (180x200cm) si salon de primire, putand fi ocupata de catre una sau 2 persoane.

· APARTAMENT EXECUTIV – ansamblu format din salon de primire cu spatiu de intalniri si dormitor cu pat matrimonial (180x200cm) ocupat de catre 1 sau 2 persoane.

Tarifele practicate la receptia Hotel Univers T in anul 2011 sunt urmatoarele:

SINGLE – 180 RON

camera cu pat matrimonial (140X200 cm) sau 2 paturi separate (90×200 cm), ocupata in regim single, de catre o persoana

DUBLA – 225 RON

camera cu pat matrimonial(140X200 cm) sau 2 paturi separate (90×200 cm), ocupata in regim dublu, de catre 2 persoane

SUITA – 260 RON

ansamblu format din salon si dormitor cu pat matrimonial(160X200cm), despartite prin usa glisanta, ocupata de catre una sau 2 persoane

APARTAMENT – 310 RON

ansamblu format din dormitor cu pat matrimonial (180x200cm) si salon de primire, ocupat de catre una sau 2 persoane.

Toate tarifele includ micul dejun bufet, TVA( 9%), taxa hoteliera locala de 4% si parcarea in limita locurilor disponibile.

Nota:

Copiii intre 0-12 ani se cazeaza gratuit daca se folosesc dotarile existente.

Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 si trebuie sa fie eliberate cel tarziu la ora 12:00.

Pentru solicitari speciale nu ezitati sa ne contactati.

Carduri acceptate: VISA, Eurocard, Mastercard, American Express, Euroline.

Restaurantul Univers T este un loc special, în care eleganta şi buna dispoziţie sunt la ele acasa. Ospitalitatea şi atmosfera calda a restaurantului deconecteaza oaspeţii de la grijile cotidiene, răsfăţându-le plăcerile şi gusturile.

Calitatea servirii si rafinamentul preparatelor sunt garantate de traditia de peste 25 de ani, timp in care Restaurant Univers T a devenit un nume de referinta pe harta gastronomiei din Cluj-Napoca. De la o mică şi cochetă sărbătorire a zilei de naştere, la petreceri de nuntă sau botez şi pana la elegante evenimente din viaţa unei firme, Restaurantul Univers T este locul unde sunteti sigur de reusita obiectivelor propuse.

Pentru orice tip de eveniment, vă oferim Restaurantul cu o capacitate de 200 locuri, cu posibilitate de compartimentare, Terasa cu o capacitate de 75 locuri si o vedere încântătoare către lacul din zonă, Salonul Mercur cu o capacitate de 20 locuri şi Salonul VIP cu o capacitate de 15 locuri.

Nu vă faceţi griji pentru parcare, vă punem la dispoziţie toate cele 97 locuri disponibile.

Dupa masa va puteti relaxa in Lobby Bar, bucurandu-va de un cocktail sau o bautura fina.

Hotel Univers T vă pune la dispozitie spaţii şi infrastructură modernă pentru orice tip de conferinţe, seminarii, work shop-uri sau prezentari.

Centrul de Conferinte este compus din 4 Sali cu o capacitate cuprinsa intre 25 – 90 locuri, iar la finalul programului de renovare va dispune si de un amfiteatru cu o capacitate de 250 locuri. In plus, doua sali au posibilitatea de a fi interconectate, rezultand astfel o sala unica cu o capacitate de 90 locuri.

Hotel Univers T va asigura toata logistica, aparatura si personalul necesar pentru desfasurarea optima a evenimentului dumneavoastra.

Dotari tehnice pentru sonorizare:

sistem de sonorizare, independent pentru fiecare sala;

microfoane instalate la masa prezidiu sau portabile pentru sala;

posibilitatea de a conecta la sistemul audio al salii surse externe necesare expuneri. Se poate folosi orice sursa externa ce are o mufa de semnal de iesire, cu nivel de iesire MIC sau LINE.

Posibilitatea de mixare a surselor de semnal audio pentru prezentari complexe

Sistem pentru teleconferinţă. Este instalat un echipament destinat conferinţelor telefonice în care toţi participanţi pot auzii conversaţia şi pot interveni în orice moment.

Dotari tehnice pentru prezentări video:

Sistem profesinal de prezentare video (videoproiector şi ecran retractabil)

Posibilitatea de utilizare de surse video diverse: laptop, camera video, DVD

Tipul de semnal video poate fi Video-Complex, VGA sau S-Video

Sistem de gestiune electronic al surselor de prezentare pentru sincronizarea schimbarii de surse audio si video

Sistem pentru videoconferinţe. Complexul hotelier este dotat cu sistem de videoconferinţă ce permite comunicarea cu un sistem cu funcţiuni similare, situat practic oriunde in lume. Conectivitatea pe IP permite comunicarea cu sistemul corespondent oriunde acesta este conectat la reţeaua globală de internet.

Construcţia salilor permite utilizarea acestora independent sau combinat, pentru a permite un numar mai mic sau mai mare de participanti, în funcţie de necesităţi.

Există amenajate cabine pentru traducători, ce permit efectuarea de prezentări în mai multe limbi.

Daca doriti sa veniti la Cluj va recomandam o cazare ieftina Cluj la cele mai inalte standarde de calitate si in centrul orasului la Hotel Cluj. Hotel Univers T , hotel de 3 stele va asteapta in vecinatatea Iulius Mall, pe malul lacului Gheorgheni .

Hotel Univers T
Str. Alexandru Vaida Voevod, 53-55
Cluj-Napoca, RO 400436

T: +40 264 41 41 61
F: +40 264 41 41 58
M:+40 734 77 11 77

Email: rezervari@universt.ro
Site : www.universt.ro

0 Shares
You May Also Like