Cum se aleg ochelarii inteligenti

Cum se aleg ochelarii inteligenti?

0 Shares
0
0
0

Ochelarii inteligenti arata ca niste ochelari de soare normali, dar, in realitate, ascund difuzoare mici in perciunile lor care va permit sa va bucurati de muzica, apeluri si o multitudine de aplicatii in modul hands-free. Si de asemenea se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si functioneaza intr-un mod foarte similar cu castile wireless, permitandu-va sa auziti sunetul provenit din orice aplicatie mobila.

Avantajul sau fata de casti este ca, deoarece nu intra in ureche, nu blocheaza zgomotul exterior si sunt mai sigure atunci cand mergi pe strada si, in plus, permit conversatii cu alte persoane fara probleme.

Cu toate acestea, este logic sa le folositi doar in aer liber, deoarece altfel lentilele lor intunecate vor face sa nu vedeti corect, asa ca nu are rost sa le purtati in interior.  Iata aici ochelari sport Bose frames tempo!

Care sunt cei mai buni ochelari Bluetooth?

Inca nu exista multi ochelari de soare echipati cu Bluetooth pe piata si exista si mai putini cei fabricati de firme de nivel superior. Diferenta de pret dintre modelele de ochelari este substantiala, dar asta se datoreaza si constructiei lor si calitatii audio.

Asadar, daca vrei sa cumperi o pereche de ochelari audio, ai grija sa fie unii de buna calitate, pentru a evita neplaceri precum deteriorarea lor rapida sau, un sunet slab inca de la inceput.

In ciuda diferentelor mari dintre tipurile de ochelari alese, am apreciat aceleasi aspecte, legate atat de constructia lor, cat si de capacitatile lor ca ochelari de soare si, desigur, de calitatea sunetului pe care il ofera.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi

– Proiectare: materiale folosite, finisaj si constructie, adaptabilitate la diferite tipuri de fata, rezistenta la socuri.

– Lentile: protectia oferita de lentilele tale, indiferent daca sunt sau nu polarizate sau daca exista posibilitatea de a le schimba, ce optiuni exista si cum se face.

– Calitatea sunetului: modul in care sunetul se aude cu diferite tipuri de muzica, in timpul apelurilor in format hands-free si atunci cand se utilizeaza aplicatii precum GPS. In plus, sa evalezi modul in care sunetul este directionat catre urechi si daca este auzit din “exterior”.

– Autonomie: cate ore dureaza bateria in timpul utilizarii, cat dureaza incarcarea si cum se face (tipul de incarcator, unde este conectat…).

– Altele: orice aspect legat de functionarea sa, conectivitatea si usurinta de conectare cu mobilul, daca aveti o aplicatie pentru a gestiona functionarea acesteia, daca controlul este tactil si ce optiuni are in vedere.

Ce avantaje ofera

Acesti ochelari sunt deseori folositi de cei ce prefera sa faca sport, pentru ca le ofera o libertate de miscare, mult mai buna chiar si decat faimoasele casti wireless. Cu ochelarii de soare inteligenti poti sa faci sport si sa asculti muzica in acelasi timp, poti sa conectezi mobilul la ei si multe alte aplicatii disponibile, foarte utile in orice moment.

“Dezavantajul” acestora este unul singur si anume ca sunt conceputi special pentru mediul exterior, astfel ca in interior, acestia intuneca vederea si astfel nu pot fi purtati.

0 Shares
You May Also Like