Consumul de cafea espresso in capsule, o idee buna

Consumul de cafea espresso in capsule, o idee buna?

0 Shares
0
0
0

Cand vorbesti in mod repetat despre consumul de Dolce Gusto capsule, poti fi surprins sa primesti remarci de genul „Cum sunt capsulele de cafea?” “Si cum functioneaza?” “Cat costã ?” „De ce o bei?„, „Cafeaua in capsule nu este cafea”, „Este scumpa”, „In aceasta capsula iese foarte putina cafea” etc.

Asa ca am decis sa iti scriu un articol despre capsule si diferitele aparate de cafea cu capsule.

Cei care se asteapta sa citeasca ca acesta este cel mai bun mod de a prepara cafeaua gresesc. Oricine a baut cafea de buna calitate, proaspat prajita si proaspat macinata cel putin o data in viata, stie ca aceasta cafea este inegalabila. Dar cafeaua din capsula are si beneficiile sale unice.

Avantajele aparatelor cu capsule

In primul rand, aparatul cu capsule este incomparabil mai mic decat un aparat pentru boabe de cafea. Iti garantez ca va fi un loc pentru el in fiecare bucatarie.

In al doilea rand, aparatele cu capsule sunt mult mai ieftine.

In al treilea rand, aceste masini sunt mult mai silentioase.

In al patrulea rand, pentru cineva care nu vrea sa se incurce cu umplerea, filetarea si golirea continua a fiolei zilnic, acesta este un sistem ideal.

Cafeaua intr-o capsula este mai scumpa decat boabele de cafea?

Nu merita sa argumentam ca pretul unitar al cafelei capsule in comparatie cu cafeaua macinata sau in boabe este mai mare. Pretul rezulta din ambalajul unitar deoarece in capsula avem o portie de cafea macinata inchisa ermetic.

Trebuie retinut, insa, ca preturile capsulelor sunt diferite, la fel cum preturile boabelor de cafea sunt diferite. Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui atunci cand cumperi un aparat cu capsule este: imi permit sa fac un espresso la acest pret de fiecare data?

Capsulele nu sunt ecologice?

Capsulele de cafea sunt fabricate din aluminiu sau plastic. Dupa utilizare, capsula poate fi golita, iar ambalajul poate fi aruncat in deseuri sortate. In plus, tot mai multi producatori ofera capsule biodegradabile. Prin urmare, depinde de tine sa decizi in ce masura actionezi ecologic.

Exista resturi de cafea in capsula?

Cafeaua in capsule Dolce gusto este 100% proaspat macinata si inchisa ermetic. Desigur, calitatea unei cafele in capsule depinde de fiecare data de tipul si producatorul acesteia. Diferenta dintre cafeaua in capsula si cafeaua macinata achizitionata este astfel incat cafeaua dintr-un pachet mai mare dupa deschidere se evapora mai repede, iar cafeaua din capsula tine – sa o numim la nivel egal. (Asa ca, daca esti un fan al cafelei macinate, nu uita sa o cumperi intr-o cutie sau sa o torni intr-o cutie inchisa imediat dupa deschidere).

Dupa cum poti vedea, aparatul cu capsule este ideal pentru iubitorii de cafea rapida si nu doar acasa, ci si intr-o camera de hotel sau intr-o fabrica, unde vrei sa tratezi clientul cu o cafea buna si nu ai un locul si timpul pentru a instala un aparat pentru boabe de cafea. Acest tip de aparat este ideal si pentru birou.

0 Shares
You May Also Like