Comenzi la domiciliu sau gatit acasa?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, segmentele alimentatiei publice s-au dezvoltat pe mai multe directii, astfel ca cei care aleg sa faca livrari domiciliu Iasi au paleta variata de modalitati prin care le pot oferi clientilor servirea mesei ca la mama acasa.

Afacerile de tipul livrarilor domiciliu Iasi au inceput sa prospere datorita transformarii modului de viata al clientului. Aceasta a devenit mult mai dinamica si mai agitate, astfel ca, din lipsa de timp, prefera sa comande ceva de mancare decat sa faca acasa.

Specialistii in domeniu spun ca restaurantele cu livrari la domiciliu Iasi se incadreaza in activitatea cunoscuta sub denumirea de catering. Factorul care duce la diferentierea dotarii in privinta echipamentelor dintre un restaurant cu livrare la domiciliu si unul traditional este dat de capacitatea de livrare rapida.

Orice client isi doreste sa primeasca mancarea intr-un timp cat mai scurt, asa ca cei care fac livrari la domiciliu Iasi se conformeaza cerintelor. In privinta echipamentelor, acestea trebuie sa fie la cele mai inalte standard. Este nevoie de frigidere si congelatoare care sa mentina temperaturile de pastrare la un regim inalt de inchidere si deschidere a usii.

Acest lucru devine posibil datorita sistemelor de racire care sunt ventilate si au o izolatie in pereti de peste 80 mm. In privinta zonelor de preparare, din bucatarie nu trebuie sa lipseasca produse ca si carnea netransata sau cartofi.

Avand in vedere numarul mare de comenzi, exista si aparate care ii ajuta pe bucatari sa taie sau sa marunteasca mai repede si mai eficient,

Ce echipamente sunt

Intr-o bucatarie se folosesc echipamente de gatit care au o productivitate foarte mare, ca de exemplu cuptoare tunel pentru pizza, cu convectie fortata, friteuze pe gaz cu ardere fortata ori sub presiune etc. In ceea ce priveste timpul de pastrare in conditii de siguranta a alimentelor, acesta este de 4-5 zile, iar in momentul in care se primesc comenzi, produsele sunt scoase din frigider si puse in tavile de servire la programe speciale timp de 3-5 minute.

Un astfel de sistem permite lucrul cu un meniu cat mai variat si mai bogat fara a exista riscul de a nu putea face fata comenzilor din cauza timpului indelungat care este necesar prepararii alimentelor. Intr-o firma de livrari la domiciliu Iasi, zona de spalatorie cuprinde o masina de spalat pentru articole de mari dimensiuni mari.

Printre avantajele majore ale deschiderii unei afaceri de tip catering se numara adresabilitatea catre o piata cat mai variata. Alegeti cu mare grija firma care sa faca livrari la domiciliu Iasi pentru a nu va trezi cu surprize mai tarziu. Eventual, puteti cere si parerea unor prieteni sau colegi de munca ce au mai apelat la astfel de servicii. Si, serviti produsele cu incredere!

0 Shares
You May Also Like