Atractiile-din-Dubai-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi

Atractiile din Dubai pe care nu trebuie sa le ratezi

0 Shares
0
0
0

Dubai este o destinatie turistica preferata in principal din cauza atractiilor sale numeroase. Are plaje fine, parcuri tematice de distractii, gradini, situri arheologice, muzee si galerii, a numi doar cateva.

Dubai se mandreste, de asemenea, cu croaziere si sporturi de apa, si acestea doua sunt atractii pe care turistii nu doresc sa le rateze atunci cand calatoresc in Emirate.

Croaziere in dubai:

Cuplurile care calatoresc in Dubai, de exemplu, rezerva una din croazierele Dubai pentru o seara romantica. Ei se bucură de liniste la Golful Arabic si apa neatinsa. Croazierele Dubai ofera urmatoarele obiective turistice:

• Zona Bastakiya, care a fost restaurata, cu combine elegante ( numite barajeel );
• Souk-urile de aur ( pietele traditionale in Dubai );
• Abras ( barci mici cu motor ) intersecteaza apa;
• Sat patrimoniu;
• Orizont spectaculos asupra districtului financiar din Dubai.

Croazierele cu vela din Dubai sunt o atractie deosebita pentru ca cei care iau aceste croaziere sunt tratati cu imaginea uluitoare oferita in timp ce traverseaza faimosul rau Dubai. Acestia sunt incantati de frumoasa vedere a orasului Dubai si site-urile turistice majore. Numarul mediu de barci cu vela care traverseaza apele raului Dubai in fiecare zi este de o suta cincizeci.

Este o experienta reala sa te duci intr-o croaziera in Dubai. Cele mai bune vederi sunt prezentate in zori, pe timp de noapte sau amurg. Serviciile primite intr-o croaziera acolo sunt comparabile cu cele furnizate intr-un hotel de 5 stele. Este servit turistilor un meniu de tip bufet international , cu o selectie de mancaruri continentale sau orientale.

Unii turistii duc un pic mai departe aventura si incearca sa pescuieasca de pe vasul de croaziera. Fiecare croaziera dureaza aproximativ 3 ore.

Sporturi pe apa:

Cei mai multi calatorii in Dubai de abia asteapta sa experimenteze unele dintre activitatile de agrement oferite in Emirate, iar sporturile pe apa sunt aproape intotdeauna in topul listei lor. Climatul placut din Dubai si linistea apelor faimosului rau Dubai, sunt motivele pentru care sporturile pe apa din Dubai sunt populare.

Aventura incepe de la parcul acvatic Wild Wadi. Are 24 de ture, cu opt Master Blaster si doua Riders Flow. Copiii si adultii care sunt iubitori de sporturi de apa vor petrece un timp minunat, mai ales cu multele emotii si rasturnari care sunt oferite aici.

Mai multe aventuri sunt oferite aici cu urmatoarele:

• Pescuit – Acesta este cel mai preferat si, de inteles, cel mai simplu sport pe apa.
• Schi pe apa – Acest sport pe apa iti ofera sansa de a experimenta briza blanda a marii, precum si cresonul apelor de azur.
• Scufundarile – Aceasta este un sport pe apa mare in Dubai, deoarece scafandrul va intalni diferite forme de viata marine, cum ar fi rechini, anghile, broaste testoase, bancuri de pesti, diverse specii de pesti mici si plante acvatice.
• Navigarea – Acesta este un sport pe apa foarte recomandat atunci cand esti in Dubai. Facilitatile oferite de această aventura ofera tot luxul de care are nevoie un turist.

Este evident ca cel mai mare factor unic, care face croazierele Dubai si sporturile pe apa celebre, este starea senina a raului Dubai, unde toate aceste aventuri au loc.

0 Shares
You May Also Like