Pensiunea_Casa_Dives_are_o_poveste_ce_ncepe_nc_din_anul_1850

Pensiunea Casa Dives are o poveste ce începe încă din anul 1850

0 Shares
0
0
0

Casa Dives are o poveste ce începe încă din anul 1850′, când Trasilvania era sub dominaţie austro-ungară. Român la origini, din Jacu Românesc străbunicul meu fiind şeful de post al Jandarmeriei din zona Gălzii, este mutat în interes de serviciu în aceasta locaţie, care era postul de comandă al Jandarmeriei din Pianu de Sus.

De-a lungul carierei reuşeşte să prindă 3 bandiţi, dintre care doi împuşcati mortal.

Domeniul Casei Dives este legatura între trecut şi prezent.

Între spiritul pur romanesc şi specificul multicultural şi multietnic al Ardealului. Un melanj unic, izvorat din experienta numeroaselor generatii cu adanci radacini Transilvanene. Piscina Dives este opţiunea ideală pentru a-ţi petrece zilele însorite de vară intr-o atmosfera de vacantă, armonie şi muzică ambientală, o adevarată oaza de linişte şi relaxare ce te va scoate din monotonia oraşului.

Situată in interiorul proprietaţii Casei Dives, pe Valea Pianului, spaţiul verde în care este amplasată îi conferă piscinei un plus de confort. Piscina va fi deschisă numai în zilele însorite de vară şi preţul va include şezlongul şi umbrela. De asemenea puteţi opta pentru una din Ofertele noastre promoţionale ale acestei veri.

Ofertele asigură intrarea la piscina, şezlongul şi umbrela. Trăieşte în fiecare zi atmosfera de vacanţă, scapă de rutina zilnică în oaza de relaxare la Piscina Casei Dives.O pensiune de 3 margarete, care îmbină cele mai bune tradiţii din doua secole de istorie, este obligatoriu să ofere şi una dintre cele mai mari atractii ale regiunii – o cramă!

Puteti servi la noi mâncăruri tradiţionale româneşti. De asemenea, în funcţie de sezon, vă veţi bucura de diferite mâncăruri sau bauturi de sezon, de la gem de afine făcut in casă, la socata, sirop de căpşuni sau plăcinte de casă. Toate servite cu drag şi bună voie.

Pentru a te convinge de serviciile pe care ţi le oferim şi pentru a-ţi face o imagine asupra a ceea ce te aşteaptă în incinta Pensiunii Casa Dives, odată ce te hotarăşti să ne devii oaspete te invităm să vizionezi o galerie descriptivă a pensiunii şi a ceea ce te aşteaptă în interiorul acesteia.Toate acestea pentru a te asigura ca facem totul cu drag şi daruire, pentru a-ţi asigura un loc de cazare pe masura aşteptărilor, cerinţelor şi nevoilor tale.

Scopul nostru este acela de a te vedea multumit de calitatea serviciilor pensiunii noastre.Să trăim, să ne însoţim şi să ne mândrim! La adunadrea #boierilor, in Cealaltă Capitală, la Casa Dives!

0 Shares