sahara-resort

Hurghada – Hotel Sahara Resort 4 stele

0 Shares
0
0
0

Localizare: pe plaja, la 9 km de aeroport
Facilităţi hotel: retsaurant, bar, discoteca, piscina, jacuzzi, sauna, volei de plaja, baschet, biliard, aerobic, loc de joaca pentru copii, sporturi acvatice, centru diving, programe de animatie.
Facilităţi camere: aer conditionat, tv sat, telefon, minibar, baie cu dus
www.redseasahara.com

Hurghada (arabă الغردقة‎ – al-ġurdaqa) este un fost sat pescăresc de pe ţărmul Mării Roşii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori din care ca. 10.000 locuiesc ilegal fără aprobarea administraţiei de a domicilia în localitate. Aceşti locuitori provin în general din regiunile sărace de pe valea Nilului.

Preturi incepand de la 359 euro/persoana. Pretul difera in functie de perioadade plecare si regimul de masa dorit .

Pentru o oferta personalizata va rugam contactati-ne la Asistenta Online sau scrieti un email la Contact, sau sunati la 0734.797911 .

Servicii incluse in pret la sejur în Hurghada sau El Gouna:
– transport cu avionul cursa charter Bucureşti – Hurghada si retur
– transfer aeroport – hotel – aeroport
– 7 nopţi cazare la hotelul ales din Hurghada sau El Gouna, cu regimul de masă specificat
– asistenţă turistică în limba română

Servicii care NU sunt incluse în preţ la sejur în Hurghada sau El Gouna:
– taxe aeroport (75 euro / persoană – obligatorii, se achită la agenţie)
– taxa viză (16 euro / persoană – obligatorie, se achită la agenţie)
– taxa meeting&assistance şi bacşişuri (34 euro / persoană – obligatorie, se achită la agenţie)
– asigurarea medicală (opţională dar recomandată)
– asigurarea storno (1,5% din preţul total – opţională dar recomandată)
– excursiile opţionale
– cine Craciun / Revelion

VIZA pentru Egipt se obţine la sosirea în Hurghada pe aeroport, dar se achită la agenţie. Acte necesare: paşaport valabil înca 6 luni de la data plecării. Turiştii care îşi obţin viza individual sau copiii care nu au paşaport individual nu vor achita taxa de viză.

PRETURILE pentru COPII sunt valabile numai în cazul în care copiii sunt cazaţi în cameră cu doi adulţi. Cazarea a doi copii în cameră cu doi adulţi se poate face doar la hotelurile în care există posibilitatea suplimentării camerei duble cu două paturi. Copiii sub 2 ani plătesc doar taxele de aeroport şi de viză, însa fara loc în avion şi fără masă la hotel. Preţurile pentru copii se acordă copiilor care NU au împlinit vârstele specificate până la data întoarcerii. În majoritatea hotelurilor şi pe vasele de croazieră camera triplă înseamnă cameră dublă cu pat suplimentar.

Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

NOTA:
– preţurile vor putea fi modificate în situaţia în care costurile de transport vor fi majorate de către transportator, ca o consecinţă directă a creşterii preţului petrolului pe piaţa internaţională. De asemenea, preţurile vor putea fi majorate in situaţia în care paritatea euro / dolar va înregistra modificări mai mari de 5 % faţă de data întocmirii ofertei (februarie 2009).
– agenţia işi rezervă dreptul de a modifica suma aferentă taxelor de aeroport şi de viză în situaţia în care acestea sunt impuse de terţi

Centrul turisitic şi balnear s-a dezvoltat printr-un sprijin financiar arab, nordamerican şi european. Plajele de nisip de la Marea Roşie au fost vizitate în anul 2004 de ca. 1 milion de turişti, din care cei mai mulţi erau veniţi din Germania, Anglia, Rusia şi fostele republici sovietice. Azi Hurghada se prezintă ca un şirag de hoteluri cu o arhitectonică orientală, terminate sau în construcţie înşirate de-a lungul litoralului Mării Roşii. In apropierea oraşului se află un aeroport internaţional. Aşezarea El-Guna situată pe malul unei lagune a fost construită exclusiv în scop turistic, mai există asemenea lagune pe o lungime de 22 km.
Hurghada a fost întemeiată ca o aşezare mică de pescari la începutul secolului XXI de omul de afaceri egiptean „Samih Sawiris”. La nord de Hurghada se află centrul de administrare a bazinului petrolier din Golful Suez. Populaţia Hurghadei se triplează în timpul sezonului turistic, deoarece oraşul este situat într-o regiune tropicală, el este vizitat şi atunci când în zona temperată s-a încheiat sezonul turistic. Regiunea înconjurătoare a localităţii este o regiune de deşert în care se organizează excursii safari cu vizitarea unor sate de beduini.

În Marea Roşie sunt unele dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume, care constituiesc habitatul sutelor de specii de peşti tropicali. Statiunea se întinde pe o lungime de circa 40 de kilometri, de-a lungul litoralului. În ultimii ani a devenit un clasic al vacanţelor “all-inclusive” organizate de agenţii de voiaj europene, dar cu puţin timp în urmă era un simplu sat de pescari. Azi numără 40.000 de locuitori şi este împărţită în trei zone: Downtown (El Dahar) este partea antică, Sekalla cea moderna iar El Korra Road cea mai recentă. În zona Sekkala sunt numeroase hoteluri, la Dahar este bazarul, biroul poştal şi staţia de autobuze.


0 Shares