israel-religie1

Circuit Israel -Leaganul Religiilor

0 Shares
0
0
0

Plecare: 17.05, 24.05.2010

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv –Jaffa – Jerusalem
La ora 03.30 dimineata intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul din Otopeni, la plecari internationale. La ora 06.00 decolare si la ora 08.35 sosire in aeroportul Tel Aviv. Deplasare spre Jaffa si vizita. Se pleaca apoi spre Ein Karem – locul unde s-a nascut Ioan Botezatorul. Aici vizitam biserica Sf. Ioan Botezatorul. Cina si cazare la hotel in Jerusalem/Betlehem.

Ziua 2. Jerusalem – Betlehem – Jerusalem
Dupa micul dejun, incepem ziua cu o privire panoramica asupra Ierusalimului de pe Muntele Maslinilor. Vom vizita apoi Capela Inaltarii, Biserica Sfanta Eleona si ne vom plimba pe calea Duminicii Palmierilor pana la Biserica Dominus Flevit, unde Domnul Isus a plans soarta Ierusalimului. Continuam vizita cu Biserica Natiunilor si Gradina si Grota Ghetsimani. Urmeaza o plimbare pe Cardo Jerusalemului in directia Muntelui Sion pentru a vizita foisorul “Cinei cea de Taina” si Mormantul Regelui David. Vom calatori cu autocarul pana in orasul Betlehem – locul unde Domnul Isus s-a nascut. Aici vom vizita Biserica Nasterii Domnului, Piata Ieslei (Mager) si campul pastorilor evrei unde acestia au fost anuntati de nasterea lui Mesia. Intoarcerea in Jerusalem/Betlehem pentru cina si cazare.

Ziua 3. Jerusalem – Marea Moarta – Qumran – Ierihon – Jerusalem
Mic dejun. Plecare spre Marea Moarta, travesand desertul Iudaic. Sosire la Marea Moarta – timp liber pentru baie si relaxare, dupa care trecem pe langa Qumran, locul istoric unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Incheiem ziua cu o vizita la Ierihon, cel mai vechi oras din lume (10 mii de ani). Aici se afla Manastirea Tentatiei Domnului, unde Domnul Isus s-a luptat cu tentatiile Satanei (optional transfer cu telecabina si vizitarea manastirii: aprox. 15 usd/persoana – se achita la fata locului). Seara intoarcere la hotel in Jerusalem/ Betlehem pentru cina si cazare.

Zidul_plangerii_-_res Ziua 4. Jerusalem
Dupa micul dejun, incepem de la Poarta Leilor a Orasului Vechi prin a vizita Zidul Plangerii de unde vom urca pe Muntele Moriah. Vom continua traseul pe Via Dolorosa (drumul crucii) pana la Biserica Sfantului Mormant (mormantul Domnului). Intoarcere la hotel in Jerusalem/ Betlehem pentru cina si cazare.

Ziua 5. Jerusalem – Raul Iordan – Tabgha – Capernaum – Galileea
Dupa micul dejun calatorim de a lungul vaii Iordanului spre Marea Galileii vizitand locul unde Isus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul in raul Iordan (Yardenit). Pe malul Marii Galileii vizitam Muntele Fericirii cu panorama spre Tabgha si Capernaum. Vizitam Biserica Multiplicarii unde Domnul Isus a savarsit minunea inmultirii painilor, ruinele casei Sfantului Petru si vechea sinagoga. Continuam cu o plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii. Cina si cazare in Galileea (Nazareth sau Tiberias).

Basilica_of_Annunciation-c-Nazareth Ziua 6. Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor
Mic dejun. Dimineata vizitam Cana Galileii – biserica unde Domnul Isus a savarsit primul sau miracol transformand apa in vin. De la Cana ne indreptam spre Nazareth unde Domnul Isus a copilarit si a trait cu Iosef si Maria. Vom vizita apoi Biserica Sfantei Fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri. Dupa amiaza ne indreptam spre Muntele Tabor, locul transfigurarii Domnului (optional: aprox 5 euro/pers pt taxi). Intoarcere in Nazareth/Tiberias; cina si cazare.

Ziua 7. Galileea – Muntele Carmel – Haifa – Cesarea – Tel Aviv
Dupa micul dejun ne intreptam spre Muntele Carmel, locul unde a avut loc lupta dintre preotii lui Baal si profetul Ilie. In Haifa admiram minunatele gradini Baha’s. Continuam cu Cesarea, orasul port antic construit de regele Irod, unde vom vedea apeductul roman (optional: orasul cruciat si orasul roman cu teatrul si hipodromul – aprox. 12 usd/pers – se achita la fata locului). Intoarcere in Jerusalem pentru cina si cazare.

Ziua 8. Tel Aviv – Bucuresti
Transfer la aeroport; decolare din Tel Aviv la ora 09.25; aterizare Bucuresti la ora 12.10.

Pret: 550 euro / persoana (loc in camera dubla)
Supliment camera single: + 195 euro Reducere al 3-lea adult in camera: – 15 euro
Reducere copil 2 – 12 ani: – 25 euro (in camera cu 2 adulti).

Pentru o oferta personalizata va rugam contactati-ne la Asistenta Online sau scrieti un email la Contact, sau sunati la 0734.797911 .

Pretul include: avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti; 7 nopti cazare cu demipensiune hoteluri 3*/4*; transport local cu autocar/microbus (in functie de numarul participantilor); vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program; excursie cu vaporasul pe Marea Galileii; ghid local – insotitor de grup roman.
Pretul NU include: taxe de aeroport (120 euro/pers – obligatorii, se achita la agentie); bacsisuri (30 euro/persoana – obligatorii, se achita la agentie); asigurarea storno (1,5% din pretul total – optionala dar recomandata); asigurarea medicala (aprox. 20 ron – obligatorie); bauturile alcoolice sau racoritoare la mese; excursiile optionale (se achita la fata locului).

GRUP MINIM: 40 PERSOANE.
*Pentru grup 35 – 39 persoane tariful se majoreaza cu 20 Euro/pers.
*Pentru grup 29 – 34 persoane tariful se majoreaza cu 30 Euro/pers.
*Pentru grup 25 – 29 persoane tariful se majoreaza cu 60 Euro/pers.
*Pentru grup 20 – 24 persoane tariful se majoreaza cu 90 Euro/pers.

Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti 06.00 – Tel Aviv 08.35 (RO155)
Tel Aviv 09.25 – Bucuresti 12.10 (RO156)
Cazarea se va face la urmatoarele hoteluri :
Hotel 3* in Jerusalem/Bethlehem : New Metropole, Capitol, Bethlehem sau similar
Hotel 4* in Galileea : Mayan, King Solomon, Bali sau similar

Observaţii:
• Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
• Programul pe zile (ordinea vizitelor sau ordinea/locul cazarilor) poate fi modificat, cu pastrarea vizitelor mentionate in program.
• Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să parăsească teritoriul propriu. Agentia Calibra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricaui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
• Copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoţeşte minorul, obţinut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoţiţi de nici unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi, obţinut la notariat, iar adultul însoţitor trebuie să prezinte cazierul judiciar.
• Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
• Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
• Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii

0 Shares
You May Also Like