Ce este DeFi? Cum poate DeFi sa revolutioneze finantarea pentru totdeauna?

Ce este DeFi? Cum poate DeFi sa revolutioneze finantarea pentru totdeauna?

0 Shares
0
0
0

Credeti ca DeFi poate elibera finantarea intr-o zi? Finantarea descentralizata este un sistem in care clientii acceseaza produse financiare fara interventie externa. Explorati articolul pentru a afla cum DeFi poate schimba complet industria financiara.

Ce este DeFi? Cum va revolutiona finantarea descentralizata finantele pentru totdeauna?

Cum poate DeFi sa revolutioneze finantele pentru totdeauna?

Daca sunteti interesat de criptomonede, chiar si numele bitcoin va poate starni interesul. Cu toate acestea, este aproape imposibil sa treceti cu vederea schimbarile in continua evolutie care au loc in lumea serviciilor bancare netraditionale. Poate acesta este motivul pentru care DeFi perturba in mod continuu tranzactiile financiare in mod masiv. Dar ce este DeFi? Este noul Bitcoin? Ei bine, suntem aici sa va explicam!

Astazi, in acest articol, vom explica conceptul DeFi si ce au de spus expertii despre el. Deci, daca sunteti interesat de criptomoneda sau bitcoin, asigurati-va ca cititi acest articol pana la sfarsit. Fara alte prelungiri, sa incepem!

Daca sunteti dornic sa aflati despre cele mai populare monede DeFi, faceti clic aici!

Ce este DeFi?

DeFi, cunoscut si sub denumirea de finantare descentralizata, este un sistem care utilizeaza tehnologii pentru eliminarea mediatorilor sau intermediarilor dintre doua parti implicate intr-o tranzactie. DeFi se refera la servicii financiare fara autoritate centrala sau cineva responsabil, cum ar fi o criptomoneda programata pentru activitati automate. Scopul tehnologiei DeFi este de a proiecta si dezvolta un sistem financiar digital, care este 100% digital de la inceput. Va fi mult mai rapid, interoperabil si, cel mai important, transparent.

Fara indoiala, DeFi perturba finantarea traditionala folosind tehnologia blockchain. Pe masura ce lumea financiara ia o intorsatura de 180 de grade, fapt care se datoreaza DeFi intr-o anumita masura, aceasta noua forma a sistemului financiar se desfasoara exceptional de bine in ceea ce priveste securitatea si eficienta.

DeFi este un termen folosit in mod obisnuit in lumea criptomonedelor si blockchain-ului; totusi, domeniul sau de aplicare este mai larg. DeFi foloseste o tehnologie unica care dezintermediaza modelele centralizate si promoveaza serviciile financiare oriunde si oricand, indiferent de varsta sau identitate culturala.

Ce este DeFi Staking?

Stakingul in Defi este una dintre cele mai populare tendinte din lumea criptomonedei in acest moment, datorita profitului sau ridicat. Stakingul DeFi este descris ca un proces de blocare a jetoanelor cripto in contractul inteligent DeFi pentru a castiga mai multe astfel de jetoane in schimb. De fiecare data cand un utilizator isi blocheaza sau pune in miza activele cripto in sistemul DeFi, acestea devin o parte integranta a validatorilor retelei.

Pentru a asigura securitatea protocoalelor, fiecare protocol blockchain proof-of-stake este foarte dependent de aceste protocoale. Ca rezultat, asigurarea faptului ca nimeni nu poate insela sistemul se bazeaza pe acesti validatori. De asemenea, persoanele care au decis sa-si blocheze jetoanele pentru securizarea retelei vor fi recompensate pentru toate actiunile.

Ce au de spus expertii despre finantarea descentralizata

Peter Wall, CEO-ul Argo Blockchain, compania de cripto mining, afirma ca DeFi este ca o umbrela care defineste sistemul financiar care functioneaza fara interventii terte precum bancile.

Utilizarea tehnologiei in institutiile financiare este un element comun, deoarece majoritatea tranzactiilor sunt finalizate cu ajutorul tehnologiei. Companiile trebuie inca sa treaca printr-un proces lung si sa indeplineasca diferite standarde pentru a face posibile tranzactiile.

Utilizatorii aplicatiei DeFi au un grad mai mare de control asupra tranzactiilor lor prin portofelul personal si serviciile de tranzactionare care raspund nevoilor fiecarui utilizator. Privite de la distanta, componentele DeFi sunt mai mult sau mai putin similare cu ecosistemele financiare existente, ceea ce inseamna ca este nevoie de monede stabile. Aceste componente sunt elementele de baza ale monedelor sau serviciilor stabile, ca si alte servicii cripto.

La ce aspecte trebuie sa fiti atent la DeFi in 2022?

Potrivit lui Kiguel, bursa functioneaza intre orele 9:30 si 16:00. Ce ati zice de o tehnologie care permite tranzactionarea 24/7 fara nicio interferenta. Desi tehnologia DeFi pare promitatoare, mai multe puncte trebuie retinute, cel putin pentru moment. Marwan Forzley, CEO-ul Veem, explica faptul ca, la fel ca si alte criptomonede, tehnologia este inca la inceput. Finantarea descentralizata sau DeFi este inca in prima etapa si mai este un drum lung de parcurs. Desi rezultatele pe care le poate arata sunt substantiale, este vital sa intelegem ca majoritatea jetoanelor DeFi nu transporta lichiditati, ceea ce este un dezavantaj semnificativ pe piata digitala.

Infrastructura DeFi este inca plina de evenimente nefericite, care deschid usile din spate pentru escrocherii. Desi trucuri si sfaturi sunt folosite pentru a acoperi golurile, totusi trebuie puse la punct mai multe aspecte pentru ca DeFi sa devina o alegere durabila a maselor. In timp ce tehnologia DeFi si Blockchain se dezvolta rapid in intreaga lume, criptomoneda in India nu este mai prejos.

Concluzia:

Credeti sau nu, cresterea recenta a utilizarii serviciilor bancare descentralizate si a criptomonedei este cel mai probabil sa revolutioneze in mod direct structura financiara generala in urmatorul deceniu si chiar in deceniile urmatoare. Desi moneda DeFi pare a fi o tehnologie complicata, poate face tranzactiile financiare mai putin costisitoare si mult mai sigure, deoarece maximizeaza capacitatile de evaluare, nu doar pentru un anumit loc sau democratii, ci pentru intreaga lume. In comparatie cu conturile traditionale, alegerea monedei DeFi nu implica prea mult efort mental. Cu sprijin si recompensa mai bune, este o modalitate excelenta de a obtine profit prin miza.

BuyUcoin este unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede din India in care au incredere peste 1 milion de iubitori de bitcoin si alti iubitori de criptomonede. Noi, cei de la BuyUcoin, oferim o gama larga de produse si servicii pentru a vinde convenabil, a tranzactiona, a cumpara si a stoca criptomonede in India. Daca doriti sa incepeti tranzactionarea cripto, alaturati-va BuyUcoin pentru a experimenta cele mai bune servicii din domeniu.

0 Shares
You May Also Like