Am ajuns in Brasov si vreau sa merg la Spa

0 Shares
0
0
0

Dacă doresti să mergi la un spa în Brașov, există mai multe opțiuni pe care le poți lua în considerare. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, nu uita sa verifici recenziile și evaluările spa-urilor înainte de a face o rezervare pentru a te asigura că vei avea parte de o experiență plăcută și relaxantă.

 • Cauta spa-uri în Brașov online – poți folosi motoarele de căutare sau aplicațiile de rezervare online pentru a găsi un spa în Brașov. Acest lucru iti va oferi o listă cu diferite opțiuni și poți alege cel care ti se potrivește cel mai bine.
 • Verifica hotelurile din Brașov care oferă servicii de spa – multe hoteluri din Brașov oferă servicii de spa pentru oaspeții lor. Verifica cu hotelul în care stați sau cu alte hoteluri din zonă pentru a vedea dacă acestea oferă servicii de spa.
 • Întreaba localnicii – o altă opțiune este să întrebi localnicii din zonă. Aceștia iti pot oferi sugestii și recomandări cu privire la spa-uri din Brașov.
 • Rezerva prin intermediul unei agenții de turism – dacă esti în Brașov prin intermediul unei agenții de turism, aceasta te poate ajuta să gasesti un spa în zonă și să faci o rezervare.

Ce trebuie sa mai stii inainte de a alege centrul Spa potrivit precum si tratamentul care ti s-ar potrivi cel mai bine:

Ce tipuri de tratamente oferă spa-urile din Brașov?

Spa-urile din Brașov oferă o varietate de tratamente și servicii de relaxare și înfrumusețare. Unele dintre cele mai populare tipuri de tratamente pe care le poți găsi în spa-urile din Brașov includ:

 • Masaj – masajul este unul dintre cele mai populare tratamente oferite în spa-uri și poate include o varietate de tehnici, cum ar fi masajul suedez, masajul cu pietre calde sau masajul thai.
 • Înveleșirea corpului – această terapie constă în aplicarea unui produs special pe corp, urmată de înfășurarea acestuia într-un prosop sau o pătură pentru o perioadă de timp. Scopul acestei terapii este de a hidrata și de a hrăni pielea, precum și de a elimina toxinele.
 • Tratamente faciale – spa-urile din Brașov oferă o varietate de tratamente faciale, cum ar fi exfolierea, hidratarea, curățarea și masajul facial, pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului și a sănătății pielii.
 • Terapia cu aburi – această terapie implică expunerea la aburi pentru a ajuta la curățarea porilor și la eliminarea toxinelor din corp.
 • Baie Turceasca (hammam-ul) – scrubul cu manusa abraziva, masajul relaxant cu spuma, clatirea si revigorarea intregului corp (un tratament transformator inspirat de ritualuri vechi)
 • Baia cu hidromasaj – această terapie constă într-un baie cu apă fierbinte și jeturi de apă pentru a ajuta la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine.
 • Yoga și meditație – unele spa-uri din Brașov oferă, de asemenea, clase de yoga și meditație pentru a ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea bunăstării mentale.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de tratament disponibile în spa-urile din Brașov. Asigura-te ca verifici putin inainte cu reprezentantii centrului spa sau pe site-ul lor pentru a vedea ce servicii oferă și pentru a alege cele care te interesează cel mai mult.

Poti alege doar un serviciu sau poti face o combinatie intre ele astfel incat sa te bucuri de o experienta cat mai lunga si mai placuta intr-un centru Spa. O solutie ar fi sa comanzi o pachet gata stabilit, de exemplu O zi de rasfat la Atasagon

Acest pachet include hammam, masaj, yoga, sauna si smoothie box si poti sta cat ai tu nevoie. Poti merge singura, cu o prietena sau cu iubitul tau.

0 Shares
You May Also Like